Защо да изберем сребърни висулки?

Защо да изберем сребърни висулки?

Висулките са декоративни елементи, които могат да променят всяко сребърно колие или синджир. Те могат да бъдат в най-различни форми, не са скъпи, издържат дълго и наистина могат да променят всяка визия. В тази статия ще ви дадем още няколко причини да заложите на сребърни висулки.

Стерлинговото сребро е 92,5% чисто сребро

Въпреки че стойността му е по-ниска от тази на златото и платината, стерлинговото сребро запазва блясъка и естетиката на чистия метал. Тъй като е по-евтино, стерлинговото сребро е отличен избор за ежедневни бижута. С подходяща грижа бижутата от чисто сребро могат да издържат много години.

Стерлинговото сребро съдържа 92,5% чисто сребро и друг вид метал, обикновено мед. Това е най-често срещаното сребро за бижута и е маркирано с печат 925.

Висулките са дълготраен аксесоар

Едно от предимствата на избора на сребърни висулки е, че те могат да се използват многократно и ще запазят стойността си за много години напред. Има няколко вида сребро, всеки със свои собствени характеристики, които ще повлияят на качеството и стойността на вашите висулки. Добивът на сребро съществува от векове и се смята, че Гърция е била една от страните с най-голям производител на сребро в света до 1200 г. пр.н.е. През вековете след откриването на среброто е било обичайно хората да правят бижута от този материал, от местни американци до топ европейски дизайнери.

Достъпни са

Висулките от стерлингово сребро са отличен избор, ако имате ограничен бюджет. За разлика от златото или платината, този метал не трябва да се полира отново след време. Това ги прави идеални за ежедневно носене и освен това са безопасни за околната среда - няма да се притеснявате, че ще се надраскат или зацапат. Стерлинговото сребро също е много по-достъпно от другите метали, така че няма да се притеснявате да харчите много пари за поддръжка и подмяна.

Стилни са

Ако искате да направите смело изявление в стила си, сребърните висулки могат да бъдат идеалният избор. Големи, смели висулки с камъни могат да привлекат вниманието на зрителите, но малък сребърен медальон с малък камък ще бъде по-фин. Поставете ги на пластове за елегантен, динамичен външен вид. И не забравяйте, че сребърните висулки вървят добре с всякакви тоалети и поводи!

Когато избирате правилния цвят за вашето сребърно колие, трябва да вземете предвид цвета на вашата рокля. Сребърната огърлица ще изглежда най-добре с обикновена или класическа рокля. Ярките цветове могат да надделеят над огърлицата и да направят бижуто да изглежда евтино и разхвърляно. Ако не сте сигурни какви цветове да носите със сребърните си висулки, опитайте пастелни нюанси като синьо или зелено. Неоновите цветове изглеждат страхотно със сребърни бижута, но също така могат да направят висулката да изглежда по-обемна.

 

0
, обновено на 15/08/2022
публикувал: News359.bg