Откъде да закупим български книги в чужбина

Откъде да закупим български книги в чужбина

Много от вас любителите на българска литературата, които живеят извън страната си задавате въпроса откъде могат да се закупят български книги в чужбина. За всеки един българин това е един от най-често задаваните въпроси, но днес ще ви разкрием, че дори и той има решение. Благодарение на онлайн магазин БългаранЪ сега вече това е възможно независимо в коя част на света се намирате. Оттук нататък ще можете да поръчвате любимите си книги на български или световноизвестни автори написани или преведени на родния ви език.

В сайта книгите са разделени спрямо жанра си като едни от най-известните са: ужаси, романи, научно-популярни книги, western както и класически романи от миналия век. Ако пък не успеете да намерите нужната от вас книга или тя е с изчерпан тираж, можете да се обърнете към екипа на сайта който от своя страна ще направи абсолютно всичко възможно ако има достъпен екземпляр в страната, то той да достигне до вас без проблем. Една от най-интересните разновидности книги, които можете да намерите в магазина са двуезичните книжки на световноизвестни романи като малкият принц и още много други. В тази книжка всяка една страница е написана както на български език така и на английски, което ще бъде от голяма полза ако имате нужда от стабилна основа за да си припомните нашият красив език. Разбира се БългаранЪ си помислили и за най-малките. В магазина можете да откриете различни детски книжки с красиви рисунки подходящи за вашето дете да си припомни или да научи родния ни език.

На всички ни е ясно колко трудно е за българските училища извън страната да се да се снабдят с нужните им помагала и учебници. В БългаранЪ ще може да откриете учебници на различни издателства като част от предметите които те включват са български език, математика, химия, биология, родознание, география и история. Абсолютно всеки един българин е наясно с историята на страната си и колко велики сме били в миналото,  как нашите предци са правили абсолютно всичко възможно България да е винаги на първо място.Е сега вече и вашите деца независимо в коя точка на света живеете могат да научат тази информация и да са горди с своите предци. Географията е наука която изисква не само знания, но и възможност за работа с карта. Това е една и от причините в магазина да се предлагат както атласи така и карти на отделните страни или континенти, които след обстоен преглед можете да пренесете в контурните карти за да си докажете сами на себе си колко сте запомнили от географията на света.

0
, обновено на 23/01/2023
публикувал: News359.bg