Няма данъци и удръжки за тотомилионера който спечели!

Няма данъци и удръжки за тотомилионера който спечели!

Няма данъци и удръжки за тотомилионера, който може да спечели в неделя фантастичния джакпот от 9 460 000 лв, заяви  Мария Янева, директор “Обработка на тиража” в Български спортен тотализатор. Вчерашното забавяне в тегленето на тиража на тотото снощи се получи заради рекордния по постъпления тираж и големия брой подадени фишове, каза Янева.

Само в играта 6 от 49 фишовете са били над 1 милион, което е затруднило работата на касиерите. Трудно са затворени и тото пунктовете, защото участниците са напирали да си подават фишовете, заради което било удължено и работното време на пунктовете – на някои места и до 18 часа, допълни Мария Янева.

Българинът, който печели от тотото не желае да се разкрива самоличността му. В държавите на Запад правят голямо шоу с печелившите, но у нас не е така. Двама виждат този, който печели, но заради сигурността им, няма да кажа кои са”, каза Янева.

Тотомилионерът не подписва никакъв договор при получаване на печалбата си. “Ако някой спечели джакпота ще получи кеш 15 000 лв., а останалите пари ще му се преведат по банков път банка без данъци”, обясни заместник-шефката на БСТ Мария Янева.

0
, обновено на 08/07/2019
публикувал: News359.bg