Кубрат Пулев: Трябва да приключа бързо с Александър Устинов

Кубрат Пулев: Трябва да приключа бързо с Александър Устинов

Очакваме предстоящия сблъсък  в събота вечер между Кубрат Пулев – Александър Устинов. Срещата ще бъде предавана директно по “Диема”. Както е известно, победителят след това ще се изправи срещу Владимир Кличко за пояса на IBF. Във вторник двамата боксьори, които ще определят и главния претендент на Владимир Кличко, проведоха открита тренировка в най-големия мол в Хамбург. Вчера пък бе официалната пресконференция преди мача, която мина без инциденти.

Съперникът на Кубрат Пулев – Александър Устинов, реши да се заяде с Кобрата в навечерието на мача им в Хамбург. Най-добрият български боксьор сред професионалистите ще защитава двете си титли срещу руснака – на Европейския боксов съюз (ЕBU) и на Международната боксова федерация (IBF).

“Подготовката общо взето свърши. Сега дойде ред на тези шоу събития, без които не може. Тренирахме в най-големия мол, а иначе вчера на срещата Устинов се държа спортсменски, поздравихме се. Не знам защо след това е наговорил тези неща за съдиите”, коментира Пулев.

“Трябва бързо да го приключа, а не да оставям всичко в ръцете на съдиите, защото мачът е в Германия. А знаем, че той се бие за немски отбор и очаквам да го подпират”, смята 202-сантиметровият Устинов.

0
, обновено на 08/07/2019
публикувал: News359.bg