Как да изберете подходящ парфюм за всеки повод?

Как да изберете подходящ парфюм за всеки повод?

Понякога може да имате множество любими парфюми, които обаче да не отговарят на повода, на който ще присъствате. Затова в днешната статия ще ви помогнем да изберете онзи, който най-добре да се впише и ще се наслаждавате на събитието с ухание, за което всеки ще пита.

Обърнете внимание на сезона

Много често се прави грешката да се използват неподходящи аромати, които са за сезон далеч по-различен от този, в който се намирате. Затова се заемете с намирането на идеалния аромат според сезона. 

Ако пролетта е събитието, на което трябва да присъствате е добре да се насочите към флоралните аромати и онези, които имат дървесна нотка. Именно това ще ви помогне да се чувствате уверени и силни, каквото и да сте решили да облечете. Парфюмът ще бъде точно за вас и ще успеете лесно да се впишете във всяка ситуация. 

Лятото е моментът за сладките аромати и горещите нотки. Може да изберете подходящ парфюм, който съдържа в себе си опушен аромат, както мускус и ванилия. Това ще ви накара да изкарате сексапила си на преден план и да покажете тази страна на характера си.

Есента и зимата са чудесни периоди за по-силните и по-тежки нотки, които може да присъстват в избора ви на парфюм. Не забравяйте да го нанасяте на местата, на които има най-много вени, за да го запазите през цялото събитие. 

Изберете аромата спрямо самото събитие

Понякога има специални места, на които дори най-любимият ви аромат няма да е подходящ. Ако имате среща с важен за вас човек, от който зависят работните ви ангажименти е добре да заложите на лек, но привличаш аромат. Именно така ще успеете да задържите вниманието около себе си, но да не се натрапвате прекалено. 

Ако специалният повод е свързан с деца ви предлагаме да заложите на сладките аромати и онези, които имат флорални нотки. Така ще успеете да ухаете точно така, както би искало всяко дете и ще се усещате точно на мястото си. Когато успеете да намерите перфектния аромат отговарящ на събитието ще сте по-уверени и смели. 

За романтични вечери с половинката е добре да пробвате по-силните и дръзки аромати. Именно те ще ви помогнат да освободите сексапила си и да се почувствате по-женствени от всякога. Сложете от парфюма зад коленете и зад ушите, за да го активирате на всяка част от тялото си. 

За специалните семейни моменти се насочете към ароматите, които са подходящи за романтичните дами. Леко сладките, примесени с ванилия и цветя са идеални за всяко любимо събитие, на което присъстват любимите ви хора.

За да може да се чувствате на мястото на всяко събитие е добре да се насочите към избора на аромат. Започнете с избора като прецените, кой е сезонът, в който ще бъде важният момент. Внимателно проучете, какво да очаквате там, с кого ще се срещате и каква енергия искате да носите. След това започнете да избирате между множеството парфюми, които ще намерите в магазина онлайн. 

Не забравяйте, че е важно да нанасяте парфюмите на точно определени места, за да може да запазите аромата им за максимално дълго време. Сложете няколко впръсквания в косата си за максимален ефект. Кой е ароматът, с който се чувствате най-много себе си?
 

0
, обновено на 15/04/2022
публикувал: News359.bg