Есенни рокли, как да изберем подходящата

Есенни рокли, как да изберем подходящата

Да посрещнем есента в рокля! Ярък, акцентиран и по-класически в нежен нюанс. Подбрахме за вас няколко рокли, които ще са идеални за есента.

 

Основна плетена рокля

Невъзможно е да си представим есента без удобна плетена рокля. Плетивото е може би една от най-есенните материи, като мека, уютна и топла. Изберете сред цялата палитра от плетени рокли тази, която е най-близо до вас: ярък гранат или изумруд, пастелно розово или бежово, млечно или черно.

 

Есенни нюанси

Самата есен сякаш ни подсказва кои нюанси са най-хармонични по това време на годината. Рокля в горчица, кафяво, бежово, жълто или бордо ще играе перфектно в есенните пейзажи.

 

Рокля-калъф

Рокля-калъф с миди дължина в едноцветен или текстуриран принт, от памук, лен, трикотаж и кашмир е елегантен, изтънчен елемент от гардероба, който ще украси есенната палитра на вашите визии. Класическият силует ви позволява да добавите интересни, нетривиални детайли към изображението, което прави комплекта още по-интересен.

Допълнете роклята с масивни аксесоари, копринен шал, вплетен в косата или вързан на чанта, или ярък плетен колан.

 

Копринена комбинация

Когато избирате рокля-комбинация, винаги обръщайте внимание на стила и дължината, които ще са идеални за вас по отношение на кройката, това ще ви позволи да създадете най-разнообразни образи, според формата на събитието и настроението.

Цветът, дължината, ширината на презрамките и силуетът могат да бъдат всякакви, но едно знаем със сигурност - копринена рокля-комбинация ще бъде страхотна инвестиция в есенния ви гардероб, а и не само есенния.

 

Велурена рокля с миди дължина

Велурът е материал, който си струва да изчакате хладната есен. Текстуриран, приятен на допир, несравним велур ще бъде двойно красив в дамска рокля с обемна пола в спокоен, сякаш леко прашен нюанс.

 

Текстурирана еко кожа

Друг есенен must-have като материали и текстури е ярката, акцентна еко кожа. Рокля от еко кожа, с миди или мини дължина, в ярък или по-спокоен тон, е невероятно готина в хармония с есента, както дъждовно, така и слънчево златисто време. Подчертайте естеството на еко кожата с масивни, удобни равни обувки.

 

Вечерна кадифена визия

Есента е красива, защото ви позволява да събирате изображения от такъв невероятен материал като кадифе. Прекалено плътно и горещо е за лятото, но ще бъде идеално за една специална есенна вечер.

 

Допълнете елегантна рокля със затворено или квадратно деколте с лека, ниска, съблазнителна кройка с обувки на тънък нисък ток и бъдете красиви. Като последен акцент на изображението, носете спретнати обеци или комплект с перли.

0
, обновено на 14/11/2022
публикувал: News359.bg