Ангел Гаджев: Проблемът с шистовия газ е проблем на националната сигурност

Ангел Гаджев: Проблемът с шистовия газ е проблем на националната сигурност

Въпросът за шистовия газ е национален проблем и като такъв няма да бъде забравен от Алексей Петров, когато той стане президент.

За другите кандидати, партийните, не отговарям. Ние работим екипно и заявихме, че 22 годишния партиен модел на управление е погрешен и искаме да принудим партиите да отстъпят на гражданите възможността да поемат управлението на държавата. Партиите са най-голямото зло за този 22 годишен период и с благовидни предлози ще се опитат отново да ви излъжат. Петров е гражданският кандидат и като такъв единствен излезе с документ-Харта за гражданско управление, който документ е фундаментален по своята същност и дава възможност държавата да се нормализира.

Проблемът с шистовия газ е проблем на националната сигурност на България и всички досегашни управници се кланят или на руснаци или на американци, които по най-лесен начин решават геостратегическите си интереси, благодарение на безгръбначната външна политика на всички български правителства до момента. А не трябва да е така. Ако гражданите имат своя институция, визирам президентската институция, ще накарат политиците да заработят, защото думата политик означава слуга, а нашите слуги станаха господари.

Госпожа Здравкова, като инициатор на подписката, СЕ ОТКАЗА от политическа кариера, за да защити като гражданско лице своето убеждение по въпроса с шистовия газ. За нея този въпрос е по-важен от личната кариера. Това е една високоморална дама, която за втори път поставя обществените интереси начело. Поради тези причини нито Петров, нито Здравкова ще забравят за този проблем след президентските избори. А за другите кандидати за Дондуков това е поредната ПР акция с цел единствена–ВЛАСТ!

Какво направиха по въпроса другите кандидати, дали подкрепиха инициативния комитет, или му дадоха кураж, както постъпи Петров.

Петров окуражи гражданите на Нови пазар и те тръгнаха напред. Без неговата решителност нямаше да се справят. Запомнете, прочетете Харта за гражданско управление, побликувана е в сайта, защото тя също е гласът на обществото и ще разберете как господин Алексей Петров ще спечели тези избори и защо.

0
, обновено на 08/07/2019
публикувал: News359.bg