Топ 5 идеи за коледни подаръци за деца

Топ 5 идеи за коледни подаръци за деца

Не е нужно да харчите много пари, за да купите страхотен подарък за вашето дете тази Коледа. Можете да му дадете нещо, което е едновременно значимо и полезно. Можете да вземете например календар, който не е играчка, но ще насърчи интереса на вашето дете към времето. Или пък защо не батут? Батути са страхотен начин детето ви да се раздвижи. Календарите са чудесен подарък за дете на възраст между шест и девет години, тъй като това ще може да се използва за записване на важни събития, като рождени дни или високи ваканции. Фотоапарат е друга идея за подарък за дете между шест и девет години.

Измислете своя собствена настолна игра

Ако търсите уникален подарък за вашите деца, можете да измислите своя собствена настолна игра. Лесно е да се направи. Кутия със зърнени храни прави страхотна дъска за игра или дори можете да използвате лист хартия. Можете да използвате флумастери, за да нарисувате дизайна. Повечето хора имат зарове, разположени от къщата. Можете също така да направите свой собствен спинър или да теглите числа от чанта за всеки ход.

Измислете свой собствен комплект за рисуване

Ако детето обича да създава неща, комплектът за рисуване ще го зарадва. Този комплект включва 30+ парчета боя, колело за рисуване и 1500 стикера за вдъхновение за творчество. Децата могат също да се използват пръчици за рисуване, за създаване на печат или за измиване на цветовете. Цветовете са смели, а картината съхне бързо. Бояджийските пръчки дори могат да се използват за изграждане на къщичка за птици. Готовият проект може да бъде добавен в рамка и окачен.

Комплект за водно рисуване с хидродип

Комплектът е уникален начин да насърчите детето си да развиете артистични умения и креативност. Комплектът включва всички необходими консумативи, за да създадете шедьовъра на вашето дете. Комплектът съдържа цвят за потапяне във воден трансфер, бутилки с пигменти, камери с мехурчета и хартия. Водните хидрохудожествени бои са перфектни за трансформиране на обикновени предмети в брилянтни произведения на изкуството.

Карти за дейности 

С тридесет дейности, които децата трябва да изпълнят, картите за дейности са забавен начин да научите децата на природата. От изграждането на лодки с орехови черупки до създаване на ресторанти за птици, тези карти за занимания ще помогнат на децата да изследват природата.

Обеци с животни

Обеците с животни са уникален начин да направите подарък, запомнящ се за децата. Децата обичат животните, така че защо не отпразнуваме любимите си същества с някои фини бижута? В онлайн магазините ще намерите голямо разнообразие от фини бижута, вдъхновени от животни.

Печени изделия

В продължение на хиляди години хората са подарявали печени продукти на децата. Тези подаръци не са само вкусни, но и учат децата на общността и разнообразието. Абонаментът за списание е друг чудесен подарък за децата, защото отговаря на широк кръг от интереси. Вълнението от получаването на нов брой ще вдъхнови и най-придирчивото дете. Освен това закупуването на абонамент не е само обмислен подарък за вашето дете, но е и добро за околната среда.

0
, обновено на 04/11/2022
публикувал: News359.bg