Спа хотели в Банско подходящи за цялото семейство

Спа хотели в Банско подходящи за цялото семейство

Планинският курорт Банско е едно от най-популярните места за отдих както за местни, така и за чуждестранни туристи. Завладяваща тук е не само прекрасната природа, но и идеалните условия за пълноценен релакс през цялата година. Богатият избор от Спа хотели в Банско ще ви предложат всички удобства за пълноценна семейна почивка и забавление. 

Къде да се настаните в Банско, ако сте със семейството си и искате да се насладите на пълния спектър от удоволствия? Независимо дали сте почитатели на зимния ски спорт или харесвате почивката в Пирин планина през останалите месеци, в региона се намират някои от най-интересните природни и исторически забележителности у нас. 

Градът също така е културен център на множество национални и международни събития през цялата година. Специалното предимство на този курорт са модерните хотелски комплекси, които предлагат перфектна почивка. Ако искате да прекарате романтични моменти с любимия човек, можете да изберете по-малък комплекс като Бутиков хотел Уникато. 

Ако сте страстен скиор или сноубордист и търсите място близо до пистите, семейният хотел КапХаус е идеален за вас. Отлична локация за зимни спортове предлага и Вихрен Палас Апартхотел. 

Ако обаче истински желаете да релаксирате и да бъдете в сърцето на Банско със семейството си, то най-добрият избор е петзвездният хотел Лъки Банско. Този хотелски комплекс се намира само на 450 метра от центъра на града и предлага неповторим лукс на своите гости. Освен отличната локация за почивка в курорта, Лъки Банско СПА & Релакс е също и ултрамодерен комплекс от световна класа. 

Едно от големите предимства на Лъки Банско са неговите изгодни

оферти, които се предлагат тук. Хотелът има различни пакети за пълноценна почивка, съобразени със сезона, вида на престоя, текущите празници и събития в курорта. Банско не е само курорт за зимни спортове, тъй като възможностите за релакс, спорт и културен туризъм са налице през цялата година. 

Регионът привлича любителите на планинските разходки, скалното катерене, колоезденето, конната езда, както и поклонниците на кулинарния и културен туризъм. Гостите на Лъки Банско се наслаждават на изискан лукс и супермодерен спа център. Комплексът разполага с 115 луксозни апартамента и студиа, включително два ВИП апартамента, напълно оборудвани за идеална планинска почивка. 

Едно от най-предпочитаните удобства е аква комплексът с открит и закрит басейни. Тук се намират единствените топли био басейни, чиято температура на водата се поддържа на 33 градуса и са със соли от Мъртво море. В комплекса се предлагат различни процедури за лечение и релаксация, заслужава си да се насладите на релакса например в Солната и Ледената стаи. 

Други популярни екстри на спа центъра в Лъки Банско са хидромасажните вани, хамам, солариум, парните бани и джакузи. Целият спа център се почиства по иновативен метод, използвайки електролиза и йонизация, за да се избегне употребата на химически препарати. 

За най-малките гости на хотела са предвидени специални водни детски кътове. През зимните месеци скиорите и сноубордистите могат да се възползват от гардероб със спортни принадлежности на снежните писти. Петзвездният хотел предлага карти за лифтовете и много други удобства за своите гости, като например трансфер до пистите и обратно. 

През лятото хотелът организира планински преходи с професионален водач. В маршрутите са включени някои от най-забележителните места в региона, като връх Вихрен, Байкушевата мура, Муратовото езеро и връх Безбог. 

Петзвездният комплекс Лъки Банско СПА & Релакс е известен в района със своите заведения за хранене, в които се предлагат изискани ястия от френската, италианската и традиционната българска кухня. Най-посещаваните са рестрантите Льо Бистро и Леонардо. В региона на Банско може да опитате и характерните местни ястия като капама, чомлек, костурета с чекане и други. 

Банско е дестинация, където се провеждат множество национални и международни събития, свързани с култура, изкуство и фолклор. Много туристи посещават курорта, за да се насладят на фестивалите на традиционните занаяти и кухня, премиери на оперни представления, джаз и рок концерти, както и спортни празници. 

Тези събития събират хора на изкуството от цял свят и са запазена марка на града. Независимо от предпочитанията и интересите ви, Лъки Банско предлага богат избор от удобства, услуги и забавленияза цялото семейство, които да направят вашия престой в Банско незабравим и пълноценен.

Снимки: Лъки Банско

 

0
, обновено на 27/06/2023
публикувал: News359.bg