Слава Севрюкова: Ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно!

Слава Севрюкова: Ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно!

Феноменът Слава Севрюкова е почти непозната за широката публика, въпреки че приживе са я наричали “софийската Ванга”. Досега нито едно от известните предсказания на Слава не се е оказало погрешно. Ясновидката предрича с математическа точност края на комунистическата тоталитарна система. Нейни близки твърдят, че в края на 70-те години е “видяла” и кървавия атентат срещу кулите-близнаци в Ню Йорк – описала е вдъхновителя на пъкленото дело, Осама бин Ладен…

Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години. То гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. “Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:

Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно”, споделя пред “168 часа” Христо Нанев, цитиран от сайта Епохални времена.

По думите му пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече пълноправен член на Европейския съюз: “Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва “когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи, има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси”, коментира Христо Нанев.

Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима.

Във всеобщата еуфория след падането на Берлинската стена леля Слава изрича тежки думи за бъдещето на България:

“Тогава, през 1990 година, мислехме, че след комунизма ни очаква бърз просперитет и демокрация от западен тип. Колко сме се заблуждавали… Слава Севрюкова тогава ни предупреди, че идват тежки времена и преходът ще е дълъг и мъчителен…”, спомня си изследователят Христо Нанев, и уточнява:

“Слава Севрюкова каза, че след промяната ще има срив. Казваше, че една голяма част от страната ще се обезлюди, много ще я напуснат. Думите й бяха “всеки ще се почувства като едно куче, което е отвързано от веригата”, тоест хората ще станат непредсказуеми.”

“Тя не казваше кога, но беше категорична, че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава – “виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата…”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев.

Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е задействан още през 90-те години.

Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското “събуждане” и оттласкване от дъното.

5
, обновено на 08/07/2019
публикувал: News359.bg