Съвети за обличане през зимата, без да губите стил

Съвети за обличане през зимата, без да губите стил

Много пъти и жените, и мъжете правят грешки, когато се обличат за студен климат. Ако искате да знаете как да се обличате през зимата трябва да избегнете някой модни пропуски, следвайте тези препоръки.

Носете текстил, подходящ за студа

Това са само част от текстила, който можете да използвате през зимата. Извадете от гардероба всичките си дрехи, направени с тези влакна, и ги комбинирайте добре.

Памукът е типичният естествен текстил. Приемането му е благодарение на неговата мекота, комфорт и защита. Това предпазва кожата от леко ниски температури, като същевременно поддържа кожата здрава, защото не предизвиква дразнене или алергии.

Друг естествен вариант е конопът , той е екологична материя, която не само ще ви топли през зимата, но и ще ви осигури слънцезащита.

Докато памукът е типичната естествена материя, вълната е най-подходяща за студено време. Тази материя дава достатъчно топлина, за да забравите малко, че е зима. Но трябва да внимавате, когато го използвате, защото може да причини алергии или протриване, така че е по-добре да го носите с нещо отдолу.

 Стилни облекла и многослойно облекло

Има много начини да се обличате през зимата, но има един, който е почти закон на модата: многослойното облекло. Няма по-добра дата от тази, за да го приложите на практика. Въпреки това, нито дънките , нито дългите палта са единствените облекла за този сезон. Можете да продължите да поддържате своя стил, стига да го адаптирате към времето.

Не е необходимо да следвате закона на трите слоя докрай. Можете да носите първия слой и да облечете дрехите, които искате отгоре.

Как да се обличаме топло, без да губим стил? 

Просто е, като използвате първия слой термично облекло, втория слой клин, след това рокля, боти до глезена и палто отгоре.

Дрехи, които можете да носите през зимата

Клинове, които перфектно се съчетават  (в зависимост от това колко е паднала температурата могат да се носят) с пола или миди рокля.

Роклите не са само за пролетта и лятото. Можете да ги носите и през зимата. Използвайте такива с дълги ръкави и плътна материя като памук или вълна, които не са прекалено стегнати или твърде свободни. Допълнете ги с палто.

Поли: Използвайте тази дреха през зимата, особено ако работите в офиса. Подобно на роклите изберете такива от текстилна материя, която осигурява топлина на тялото ви. И носете чорапогащник или клин отдолу.

Чорапогащниците  са много леки, въпреки че не предпазват много, но осигуряват вариант на стила. Ако не искате да носите клинове и времето не е толкова студено, можете да носите чорапогащник под полата или роклята си. 

Пуловер: това е дреха, която се използва широко през есента. През зимата можете също да продължите да го използвате върху тясна тениска с дълги ръкави.

Източник: maksi-moda.bg

0
, обновено на 31/10/2022
публикувал: News359.bg