Работа от вкъщи

Работа от вкъщи

Времето ни показа и доказа, че всеки може да работи у дома, чиито дейности не изискват придвижване из града или специална техника. Телефон, лаптоп и интернет са достатъчни. Ако харесвате домашния си офис, мислите да промените професията си и сте готови да преминете допълнително обучение, разгледайте по-подробно опциите от нашия списък.

Копирайтър, преводач, писател на свободна практика, коректор, редактор. Графикът обикновено е свободен, но крайните срокове са важни. Подходящо за хора с писателски умения, безупречна грамотност и/или подходящо образование. Първите поръчки могат да бъдат намерени на борси на свободна практика. Но не бива да оставате там – щом портфолиото ви съдържа 5-7 добри текста, потърсете клиенти за постоянно сътрудничество на конкурентна цена.

Работа "по телефона", която не изисква специални умения. Оператор на кол център , диспечер до служба за доставка или такси, мениджър продажби . Някои компании дори кандидатстват за работа по GPC споразумение. За разлика от работата с текстове, такива свободни работни места предполагат одобрен работен график. Аналитични умения и опит в преговорите могат да бъдат предимство.

Друг вариант за работа без опит е транскрибиране, тоест транскрибиране на аудиозапис в печатен текст. Или трябва да пишете документи на компютър по образец, да конвертирате сканирани или ръкописни файлове в електронен текстов формат.

Рекрутер - Задачата е да публикувате информация за свободни работни места, да избирате персонал, да провеждате телефонни интервюта. По-вероятно е големите наематели да работят дистанционно. Следователно устойчивостта на стрес, умението да работите с големи количества информация и комуникационни умения ще ви бъдат полезни.

Социални мрежи - мениджър, специалист по целева реклама, администратор. Най-актуалното и популярно нещо сега сред отдалечените професии. Просто не приемайте този вид работа лекомислено. Това не е същото като да седите в социалните мрежи и да публикувате снимки в Instagram - ще трябва да изкарате и курсове. За щастие изборът вече е голям и можете да възстановите разходите им още през първия месец.

Правете уебсайтове - Ние не насърчаваме овладяването на CSS и HTML от нулата. Страхотна и популярна опция е да използвате конструктори на уебсайтове. Те имат интуитивен интерфейс и голям избор от стилни шаблони - дори начинаещ може да направи проста страница. За да направите уебсайтове по поръчка, разбира се, трябва да вземете курсове. Но си заслужава - услугата е много търсена сред малкия бизнес и е добре платена.

Дистанционната работа може да бъде временно явление в живота ви или може да се превърне във вашата нова реалност.

Източник: Работа Обяви

0
, обновено на 18/01/2024
публикувал: News359.bg