На хотел в Банско – свежест и прохлада в планината

На хотел в Банско – свежест и прохлада в планината

Най-хубавото време е това, което отделяме за заслужена почивка и любими занимания. Ежедневието в 21 век е изключително натоварено и това време става все по-ограничено, а има важна роля за доброто ни физическо и психическо състояние. Събитията така са се подредили, че всеки чака отпуската, за да се откъсне от рутината си и да презареди своята човешка батерия.

Когато планирате как да прекарате почивката си, помислете от какво имате нужда. Посетете ново място, което да ви откъсне от познатите такива. Почивка, която гарантира възстановяването на силите и здравия дух, е именно тази в планината. 

Има много причини, поради които да я предпочетете пред море или друга дестинация. Свежият въздух възвръща бодростта, а невероятните пейзажи пленяват всеки посетител. В планината може да се насладите на спокойствие, уют, свежест и прохлада.

Едно от най-прекрасните кътчета на страната ни, където може да се насладите на всичко това, е град Банско. Красивият зимен курорт, разположен в подножието на Пирин, привлича посетители от цялата страна и извън нея. В Банско има всичко – забележителности, пленителни гледки, възможност за почивка и разнообразяване на ежедневието.

След като сме избрали дестинацията, трябва да заложим на хотел, в който да се чувстваме като у дома си. Такъв, който ще ни предразположи към почивката и ще ни осигури комфорт. Несъмнено това е хотел в Банско Лъки Банско СПА & Релакс. Той е петзвезден и е един от най-добрите хотели в страната. Предлага на своите гости комфортно настаняване, а за деца до 16 годишна възраст то е безплатно, грижа към всеки един човек, отседнал там, и всякакви дейности за оползотворяване на времето.

Може да отседете в стая тип апартамент или студио. Те са обезшумени и напълно оборудвани. Предлагат пълна свобода и удобство, благодарение на уютния интериор. Удачно е да се настанят, както големи семейства, така и различни групи от хора – компания приятели, спортен или друг отбор, хора за тиймбилдинг.

Хотелът интригува със своите интересни предложения през цялата година. Независимо от сезона в Банско винаги е интересно и всички от хотел Лъки Банско са се погрижили да предложат подходящи пакети за почивка на страхотни цени. Качеството никога не е за сметка на цената, а напротив – целта е вие да се чувствате добре и да имате незабравима почивка.

В хотел Лъки Банско СПА & Релакс всичко е на една ръка разстояние. Може да посетите страхотното им лоби с бар, което винаги е на разположение, да хапнете вкусна храна от страхотните ресторанти, да се отдадете на възстановяване в неповторимия им СПА център или да отидете на поход или разходка с организирана група. За запалените сноубордисти или скиори има страхотни предложения. Предлага се пълна екипировка и лесно стигане до пистите.

В хотела освен на масажи и различни терапии, може да отидете и на козметични процедури. За любителите на плуването има създадени вътрешни и външни био басейни. За тези, които просто се наслаждават на водата има джакузи, шокова вана, контрастен, хидромасажен и приключенски душ. Всички те действат страхотно на тялото. Може да посетите солната стая, ледената стая, сауните и парните бани. На разположение имате и фитнес, който е напълно оборудван.

В случай, че искате да се забавлявате по различен начин и да подтикнете логическото си мислене, ескейп стаите ви очакват. Когато влезете в тях ви заключват и вашата мисия е с помощта на решаване на загадки да излезете от там.

Извън хотела има организирани безплатни екскурзии и походи до интересни места. Разделени са на лесни и трудни като детайлно е описан маршрута и всичко необходимо.

За всички малки гости на хотела е създаден прекрасен детски център с аниматори, където те могат да се забавляват и да играят с осигурени от хотела играчки.

Отдайте се на почивка в Банско, която ще ви възвърне позитивизма и енергията. Свежият въздух, комфортът и хотел Лъки Банско ви очакват!

0
, обновено на 24/06/2021
публикувал: News359.bg