Модните тенденции, които ще бъдат хит през 2020 г.

Модните тенденции, които ще бъдат хит през 2020 г.

Новата година вече е в разгара си, а това означава, че е време да обновим визията и гардероба си. 2020 г. поставя началото на едно ново десетилетие, което по всичко личи, че ще бъде дръзко, смело и различно във всяка една сфера. Според известния китайски календар, тя ще протече под знака на металния плъх. От астрологична гледна точка, това означава, че тези 365 дни ще бъдат период на обновление, големи промени, успех и богатства. Разбира се, няма как да Ви дадем 100 % гаранция, че тези толкова оптимистични прогнози ще се случат, макар че се надяваме. За едно обаче сме напълно сигурни, а именно кои ще са водещите модни тенденции през 2020 г. Вижте как да обновите визията си, за да бъдете актуални и стилни.

Хитовете в гардероба

Започваме, разбира се, с тенденциите в модния свят. Всяка дама е изкушена да разбере какви нови дрехи да добави в гардероба си, за да го разнообрази и да бъде в крак с тенденциите. Един от най-популярните акценти в облеклото през 2020 г. ще бъдат големите обемни ръкави, известни още като буфан ръкав. Стилово те водят началото си още от епохата на Ренесанса, където са били неизменна част от официалните дамски рокли. Те обаче се завръщат в новото десетилетие много по-удобни, забележителни и смели.

Още една незаменима придобивка, това са дългото палто и тренчкотът - в зависимост от температурите навън. Те са много стилни и ще ги откриете както в неутралната гама - бежово, кафяво, каки и черно, така и в много и различни тонове - пастелни и ярки. Бонусът е, че лесно може да ги съчетаете с останалата част от гардероба Ви.

Костюми от две части ще са още една от горещите тенденции през оставащите месеци. Тук става дума за по-разчупени модели - обикновено съдържащи сако и панталон, които ще изпъкнат пред строго официалните делови костюми. Те са свободни, удобни за носене, а също и изключително лесни за комбиниране, така че сутрин бързо да създадете модерна визия, която ще привлече погледа на околните.

Цветове - ярки и смели

Дамите, които горещо се интересуват от последните новости във фешън индустрията, не пропускат да разберат какви цветове ще бъдат актуални. Тази години, един от най-популярните цветове ще е класическо синьо, а също и различни разновидности на този цвят. Това означава, че денимът както винаги ще е поставен на пиедестал.

В допълнение, през 2020 г. ще видим и по-смели цветове като ярко червено, оранжево, шафран, бискайско зелено и др. Те ще доминират най-вече през сезон пролет-лято 2020. Така че, изберете някои от тези цветове, за да поставите стилен акцент в облеклото си. Ако се притеснявате да се обличате в ярки цветове от глава до пети, тогава спокойно може да заложите на по-ярки аксесоари, например.

Аксесоари и бижута

Като стана дума за аксесоари, нека първо обърнем внимание на един задължителен такъв, който всяка дама притежава, а именно чантата. Малките чанти ще бъдат заменени от големите и забележими чанти, в които удобно може да поберете всичко. Много модерни ще бъдат също и плетените чанти - тип пазарска торба.

Всякакви естествени материали ще преобладават при аксесоарите и бижутата. От дърво, през канап, мидички, перли, до полускъпоценни камъни. Да бъдете в унисон с природата е не само модерно, но и отговорно отношение към опазването на планетата. Що се отнася до водещия метал, тази година това определено е среброто, тъй като традицията повелява във високосна година да се носят сребърни бижута. Това е чудесна новината, тъй като сребърната бижутерия е достъпна, а освен това може да откриете различни видове бижута, които най-добре пасват на Вашия личен стил. Ако търсите разнообразие и високо качество, разгледайте предложенията на https://silver.bg/ .

0
, обновено на 05/03/2020
публикувал: News359.bg