Мъжка тениска и сако - невероятна комбинация за стил и елагантност

Мъжка тениска и сако - невероятна комбинация за стил и елагантност

Тениска със сако е перфектният летен стил. И въпреки че може да изглежда, че няма нищо по-лесно от избора на тениска под сако, на практика този тип комбинация също трябва да бъде съставена въз основа на определени правила. По-долу ще Ви разкажем как да избегнете модния гаф, като комбинирате сако с тениска.

Какви характеристики трябва да притежава една добра тениска със сако?

Тениска, носена под сако, трябва да отговаря на няколко условия:

• Трябва да е изработен от качествен материал. По-плътният памук ще бъде оптималният избор, защото не е прозрачен и стои добре по тялото.

• Бялото обикновено е най-добрият вариант, въпреки че бялото не трябва да се измива или посивява от често носене. Черна, кафява или сива тениска също ще подхожда добре под сако. Други цветове, особено неонови, може да изглеждат твърде екстравагантни.

• Допустими са класически шарки, като райета. Въпреки това, трябва да внимавате с надписи, щампи, графики и т.н. Тениските, декорирани по този начин, работят добре само с най-малко официалните стилове.

• Тениската под сако не може да бъде твърде широка или прекалено тясна.

• Деколтето не може да бъде твърде дълбоко.

Ако тениската е къса и не стърчи изпод якето, няма нужда да я пъхате в панталона. Ако обаче е малко по-дълга, трябва да се скрие.

Тениска с яке

В този случай трябва да съобразим и два важни въпроса:

• Първо, ние никога не носим официално сако за този тип стайлинг. Носим само ежедневни или спортни якета с тениска или леки блейзъри, които обикновено са по-къси от официалните.

• Тениските  също се съчетават идеално с летни якета без подплата или полуподплата. Най-добре е да съчетаете това яке с дънки или чинос.

Тениска и сако - класическа комбинация за много поводи

Тениската и сакото са стил, който идеално подчертава мъжката фигура. Следователно това е идеалното облекло за мъже, които редовно посещават фитнес залата.

Това обаче не означава, че мъжете, които не могат да се похвалят с атлетична фигура, трябва да избягват този тип стайлинг. Всички модели трябва да отвличат вниманието от недостатъците на фигурата. Също така трябва да запомните, че както сакото, така и тениската не трябва да са прекалено тесни.

Мъжка тениска под сако – кога може да я носите?

Можете да носите тениска под сако за различни поводи. Ще ви свърши добра работа в много ситуации – на разходка, на кино, на семейна вечеря, на работа, където няма строг дрескод. Това може да продължи дълго време. Тениска и сако е много универсален и многофункционален комплект. Не го носете само за много официални поводи. Има ситуации, когато мъжът задължително трябва да облече костюм.

Какво друго можете да носите под сако вместо риза?

Когато съставяме ежедневни стилове с яко като основен елемент, нека не забравяме за поло тениските. Пасват идеално и със сако – разбира се, при условие, че изберем подходящ за повода и фигурата модел.

Какво да имате предвид, когато търсите поло тениска под сако. Тук важат подобни правила, както в случая с тениската. Нека се стремим към най-качествените модели в приглушени цветове. Шарените поло тениски също могат да изглеждат добре под сако, но само ако изберете еднороден цвят. В противен случай стайлингът ще бъде претоварен с твърде много шарки и следователно не е много подходящ.

Разгледайте предложенията ни за тениски, които пасват под всяко сако в нашия онлайн магазин.

0
, обновено на 01/12/2023
публикувал: News359.bg