​​​​​​​Марката Under Armour – младежкият хит

​​​​​​​Марката Under Armour – младежкият хит

Основана през не толкова далечната 1996 година от бившият футболист Кевин Планк, марката Under Armour бе въплъщение на воля, сила и стремеж. Именно поради това тя се превърна в тотален и незабравим хит сред младежите на новият век. До ден днешен този факт не се променил никак.

В рекламите им често участваха забележими знаменитости и най-вече спортисти. Те бяха от различни по вид активности, като най-популярните такива бяха участието на баскетболната звезда Стивън Къри и световният плувец Майкъл Фелпс.

За изненада на мнозина компанията бе толкова успешна, че през 2015 година успя да заеме величественото второ място в световната ранглиста, измествайки гиганта Adidas. Може би се питате как една идея започваща от мазето на основателя се превърна в сила, която е способна да надмине всички ?

За да откриете отговорът на този въпрос останете с нас. Днес ще се опитаме да ви представим нагледно практична информация относно създаването, растежа и успеха на популярната марка, която предоставя спортни дрехи и принадлежности на целият свят.

 

Предистория на бранда

Както казахме главният изпълнителен директно на марката е бивш футболист. За изненада на мнозина футболът е основната причина, която кара Кевин Планк да изобрети своите иновативни продукти. По време на игра той е ненавиждал как екипировката му е подгизвала и натежавала.

Това от своя страна е понижавало сравнително много неговото представяне и в крайна сметка довеждаше до постоянната им подмяна на всяко тримесечие. Воден от разочарованието си, той посвещава множество часове в умисъл и в крайна сметка съставя фланелка, която остава напълно суха дори и при изпотяване.

За реализирането на проекта са били необходими 17 000 $, чиято стойност по онова време е била повече от фрапираща. Първите бройки от иновацията са към 500 горнища, които биват раздадени на негови бивши съотборници с цел да бъдат рекламирани пред обществото и любителите на спорта.

През 1998 година продуктите бяха до такава степен обожавани, че дори известният бейзболист Бари Бондс бе многократно забелязван да ги носи, въпреки че не бяха изпращани директно към него. Екипът на компанията остава силно впечатлен и се насочват към него, спечелвайки фотосесия.

От този момент нататък нещата се променят коренно. Репутацията и най-вече популяризацията на Under Armour счупва предела, като бавно и славно започва да се изкачва до позициите на световните марки. И следователно достигаме до днес, където младежите обожават спортните им принадлежности.

 

 

 

Широко продуктово разнообразие

Спечелването на място за изява сред другите гиганти се дължи не на късмет, а на успешно сключените сделки. Част от тях са благодарение на продажбите на първите им блузите с дълъг ръкав, които прилепваха плътно по кожата, придавайки на спортистите комфорт и гъвкавост.

Оттогава досега, марката значително разшири своя капацитет, осигурявайки абсолютно всичко, както за любителите на спорта, така и за професионалистите. Използваните материали са винаги от високо качество и стандарт. Тяхната еластичност е несравнимо добра и допринася за отлични резултати на терена. 

Част от продукцията им се състои от следните единици :

  • Обувки
  • Тениски
  • Суичъри
  • Шапки
  • Спортно оборудване и аксесоари

Друго забележително нещо е, че Under Armour не е типичното спортно облекло с цена, която може да ви изкара извън равновесие. Разбира се те разполагат и с такива дрехи, но повечето ценови диапазони клонят към достъпният край. 

Това дори се отнася и за най-качествените им артикули. Именно поради това те печелят сърцата на всички потребители. Малко са марките, които могат да предоставят, както висок клас, така и достъпна цена. 

 

 

От къде да си ги набавим ?

Ако евентуално сме ви впечатлили със сигурност нямате търпение да поръчате вашият първи продукт. Разбира се винаги може да посетите официалната страница на производителят, но недостатък на това е,че ще отнеме прекалено много време за доставка.

Ето затова ние ви предлагаме по-иновативен вариант. Посещавайки онлайн магазинът – dress4less.bg, вие ще можете да си поръчате напълно оригинален комплект Under Armour. Качеството и дизайна е напълно автентичен, така че няма за какво да се тревожите.

Доверявайки се на българският представител вие ще спестите ценно време и ще можете да се радвате на новата си стока още на следващият ден. Доставките по принцип се осъществяват за експресно време. За повече информация относно тях се свържете с дежурният екип на посоченият телефонен номер.

0
, обновено на 05/10/2020
публикувал: News359.bg