Магията на подмладяването- Vivace RF MicroNeedling

Магията на подмладяването-  Vivace RF MicroNeedling

Ако все още не сте чували за Vivace RF Microneedling със златно микрокристално покритие на иглите, може би трябва да започнете да следите по-внимателно най-новите терапии, които помагат за стягането и енергизирането на кожата, намаляват появата на фини линии и премахват редица кожни проблеми, свиване на порите.

Терапията предлагана от Естетичен Център Енигма помага и да се справите с увреждането на кожата, дължащо се на слънце, акне или просто на процесите на стареене. В тази статия ще ви разкажем за това какво могат да очакват хората, които се подлагат на тази процедура.

Какво точно представлява Vivace RF Microneedling?

Vivace RF Microneedling е одобрена терапия от FDA за нехирургично справяне с различни кожни несъвършенства и бръчки. По същество, тя съчетава три различни процедури в едно:

  • микронидлинг,
  • радиочестотна,
  • LED светлинна терапия,въвеждане на серуми,
  • мезотерапия.

Резултатът от комбинирането на трите терапии е не само подобряването на външния вид при различни кожни проблеми като бръчки и белези, но и повдигане и стягане на кожата, осигурявайки по-младежки, жизнен вид, лечение на акне, белези от акне, пигментни петна, стрии.

Три терапии в едно

И трите аспекта на процедурата Vivace RF Microneedling със златно микрокристално покритие на иглите дават възможността да се помогне на много хора с неограничен брой проблеми. Радиочестота например се използва от години в козметиката, заради способността ѝ да стяга и тонизира кожата. Червената LED светлина намалява зачервяването, засилва производството на еластин и колаген и подобрява задържането на влага в кожата. Също така подобрява тена и текстурата на кожата.

Микронидлингът с помощта на изолирани игли доставя радиочестотна топлина. Това означава, че епидермисът, горният слой на кожата е защитен, докато дермата бива подложена на третиране. Създават се каналчета в нея, които ремоделират колагена, причиняват свиване на тъканта и инхибират дейността на мастните жлези, което от своя страна намалява акнето и размера на порите.

брадичка на пациент след процедурата

Механизмът на Vivace microneedling със златно микрокристално покритие на иглите е безопасен и ефективен. Специалният уред, с който се извършва процедурата, създава микроканали в дермата, които подобряват проникването на козметичните продукти, повишават влагата в кожата и насърчават колагена към повече производство.

Vivace RF се счита за процедура, която може да се направи на степени, първо по-дълбоко, после по-повърхностно или обратното. Това стяга и стимулира кожата, ремоделира я изцяло. По този начин се стимулира колагена и еластина в резултат на многостепенното третиране. През цялото време на процедурата, горният слой на кожата е защитен.

как помага vivace rf

След процедурата на лицето се поставя колагенова медицинска маска, за да се овладее, ако се е получило някакво зачервяване. Няколко дни след процедурата е най-добре да се нанася само овлажняващ крем с хиалуронова киселина и фитосквалани, без друга тежка почистваща козметика. Резултатите са незабавни и се подобряват с времето. Кожата продължава да произвежда колаген с ускорена скорост до шест месеца след процедурата.

С какво може да помогне Vivace RF?

Кой на практика може да се възползва от тази процедура? Всяка естетична процедура се препоръчва за определена група от кожни проблеми. Нека да видим Vivace RF за какво може да помогне.

Както споменахме по-горе Vivace microneedling комбинира три различни аспекта в една процедура. Това позволява на тази единствена технология да се справи с редица кожни проблеми и да помогне на пациенти с различни желания и нужди. Някои от нещата, с които това лечение може да помогне, включват:

  • Намаляване на фините линии, бръчки и отпусната кожа поради стареене,
  • Стягане на кожата с видими резултати,
  • Намаляване появата на белези (включително стрии и белези от акне),
  • Минимизиране на размера на порите,
  • Подобряване на текстурата и тонуса на кожата,
  • Намаляване на появата на паякообразни вени.

Някои хора дори забелязват, че резултатите им се запазват с години, ако се направи повторение на процедурата след известно време. Това е и едно от най-големите преимущества на съвременната естетична козметика, терапиите водят до дълготрайни и почти постоянни резултати. Така всички можем да се радваме на по-здрава и по-красива кожа дълго време без никакви допълнителни усилия.

5
, обновено на 04/05/2022
публикувал: News359.bg