Купи компютър втора ръка и ще постъпиш умно

Купи компютър втора ръка и ще постъпиш умно

Налага се да подмените компютъра си с нов, но точно в този момент не можете да си позволите да отделите толкова много пари за покупка на чисто нова машина. Затова се питате как да откриете компютъра с параметрите, които са ви нужни, без да се налага да събирате с месеци пари или да купувате устройство на изплащане.

А помислихме ли за покупка на компютър втора ръка? Ако все още не сте или ако се притеснявате, че покупката на компютърно устройство втора употреба не е добро решение, останете с нас, защото искаме да ви споделим нещо важно.

Защо покупката на компютър втора употреба е разумно решение?

Разнообразие от модели, от които да избирате
Магазините, които предлагат компютри и лаптопи втора ръка разполагат с много голямо разнообразие от устройства. Така вие можете спокойно да избирате и да откриете компютър с параметрите и характеристиките, от който имате нужда. Ако не вярвате, просто направете бърз тест. Отидете в магазин за продажба на нови компютри и изберете модел, които искате да купите. Запишете си характеристиките му. След това влезете в магазина за втора ръка като izone.bg и направете сравнение. Ще се убедите, че магазините за продажба на компютри втора употреба предлагат устройства със съвсем същите параметри, като единствената разлика е в доста по-ниската им цена.

Много по-ниска цена
За разлика от чисто новите устройства, които се предлагат по магазините, цените, на които можете да откриете компютър втора употреба са доста по-ниски. Казано с други думи, купувайки вашата машина от магазин втора ръка, вие ще спестите пари и ще имате компютъра с характеристиките, които наистина искате. И още нещо. Ако искате да спестите още от цената, имате опция да продадете стария си компютър на магазина и оттам да ви приспаднат от цената на компютъра, който искате да купите. Кой би се отказал от подобна изгодна сделка?

Гаранция 
Преди преди да бъдат предложени за продажба, компютрите и лаптопите втора употреба се тестват, почистват и ако се налага се подменят части от хардуера.  Затова няма да откриете магазин, който предлага подобна техника втора ръка, който да не е напълно сигурен в качествата на продуктите си и да не дава гаранция за тях.

Специализиран сервиз
Всички магазини за продажба на компютри втора употреба като izone разполагат със специализиран сервиз на място. Това е изключително удобно, тъй като, ако се наложи да бъде извършен ремонт на машината, не се налага да търсите сервиз или да чакате от магазина да пратят компютъра за ремонт в партньорски сервиз. Просто отивате на място в магазина, казвате какъв е проблемът и го оставяте за ремонт.

Какви са ползите лично за вас от покупката на компютър втора ръка?

 

  • Получавате точно компютъра, който искате, но на много по-изгодна цена.
  • Не трупате устройства у дома, а ги предавате в магазина и получавате допълнителна отстъпка от цената.
  • Спокойни сте, че устройството е тествано и работи перфектно, преди да ви бъде продадено.
  • Доволни сте, че се прибирате у дома с компютъра, от който имате нужда и той по нищо не отстъпва на чисто новата машина, която бихте купили за повече пари.
     
0
, обновено на 29/05/2020
публикувал: News359.bg