Какво представляват френските прозорци?

Какво представляват френските прозорци?

Често срещан въпрос, който много хора задават е какво представляват френските прозорци? Всъщност, това са специален вид прозоречни конструкции, които обхващат цялото пространство от пода до тавана. Заради своя вид и размери, този вид прозорци осигуряват много повече светлина от други видове, енергийно ефективни са, и позволяват лесно проветряване на помещението.

Отварят се навътре и осигуряват отлично проветрение

Френските прозорци са популярен избор за собствениците на жилища, тъй като са енергийно ефективни, когато са затворени, и отлично проветрение, когато са отворени. Криловидните прозорци често са оборудвани с комарници, за да спират насекомите.

Френските прозорци са широко достъпни и се използват в домовете по целия свят. Те се характеризират с панти и имат единично или двойно отваряне на прозореца. Те също така често се правят с прозоречни стъкла със съдържание на олово. Тези прозорци се отварят навътре или навън, в зависимост от вашите нужди.

Шарнирни двойни крила по цяла дължина

Традиционната естетика на френските прозорци е повлияна от културното смесване на Франция и Италия. Техните шарнирни двойни крила с пълна дължина придават на стаята усещане за откритост. Те могат да се използват за създаване на повече пространство, особено в домове с малка квадратура. Тези прозорци също позволяват много естествена светлина в стаята.

Осигуряват много светлина

Както подсказва името, тези прозорци имат голяма остъклена повърхност, което означава, че пропускат добре естествената светлина в помещението. Поради голямата си повърхност, те могат да се използват и във външни пространства, като вътрешни дворове, палуби, балкони и веранди. В резултат на това, те също са добри за увеличаване на стойността на вашия имот. Тези прозорци се предлагат в различни форми и размери.

Ниска поддръжка

За разлика от конвенционалните криловидни прозорци, френските прозорци не се нуждаят от редовна обработка, за да запазят страхотния си външен вид. Освен това, за разлика от двойно окачените прозорци, тези прозорци във френски стил предлагат високо ниво на вентилация и енергийна ефективност. Френските прозорци също са привлекателни, защото предоставят на собственика на жилище безкрайни възможности за персонализиране. Освен че не се нуждаят от поддръжка, тези прозорци предлагат и превъзходни нива на издръжливост и сигурност. Независимо дали търсите нов прозорец за вашия модерно изглеждащ апартамент или допълнение към дома, което ще му придаде шикозен вид, те със сигурност ще ви впечатлят.

Много модерни френски прозорци имат нискоемисионно стъкло, което позволява на късовълновата топлинна енергия да навлезе и да отклони дълговълновата топлинна енергия. Стъклото може също да бъде с оценка ENERGY STAR за по-голяма енергийна ефективност. Висококачествените френски прозорци също са изключително издръжливи и ще издържат с години, така че могат да ви спестят пари от сметки за енергия. Прозорците с ниска поддръжка са идеалният избор за тези, които не искат да отделят много време за поддръжка на прозорците си.

Източник: Премиум Пласт

0
, обновено на 22/08/2022
публикувал: News359.bg