Как да бъдем по-женствени

Как да бъдем по-женствени

Ако искате да бъдете по-женствени, има някои основни неща, които можете да направите. Сред тях са увереност и откровеност, плавни движения, творчество и най-важното - нежен аромат. Всички тези аспекти са ключови за женствеността. Като се научите да се грижите за себе си, можете да насочите женската си енергия и да станете по-женствени. Има много начини да бъдете по-женствени, а в тази статия ще разгледаяме само някои от тях, които са важни.

Хубав аромат

Нвярно всяка жена се впечатлява, когато един мъж ухае добре, използвайки правилния парфюм. Веднага се асоциира с добри навици, поддържаност и добър вид. Същото е при мъжете. Те също разчитат хубавия аромат като чувство за на грижа към себе си. Поради тази причина е важно да обърнете внимание на себе си и да се поглезите с някой скъп, хубав парфюм. Може да разгледате няколко хубави модела, на следната страница - вижте тук.

Плавни, гладки движения

Ако искате да се чувствате женствени, трябва да движите тялото си. Точно както вятърът, който духа през дърветата, женствеността е свързана с потока и движението. Плавните и леки движения, ви помагат да подхранвате женската енергия в тялото си. Танцът, йогата, пилатесът и пеенето са чудесни начини да раздвижите тялото си. Творческото изразяване също е важно.

Откритост

Откровеността е женска черта, която може да се разглежда положително или отрицателно. Жените, които са откровени, се смятат за по-привлекателни за мъжете, отколкото тези, които са тихи и сдържани. Откровеността може да бъде дипломатична, на ниско ниво или директна. Например една жена, която е откровена в подкрепата си за изкуството, може да не е толкова привлекателна за другите жени, колкото момиче, което не използва гласа си.

Увереност

Увереността е едно от най-важните неща, които можете да притежавате като жена. Тя може да ви помогне да преодолеете предизвикателствата в живота си, а също така може да ви даде тласък на самочувствието. Увереността също така е заразителна. Колкото по-уверена сте, толкова по-уверени ще бъдат и хората около вас. 

Творчество

Креативността е често срещана характеристика сред жените и изследванията показват, че те са също толкова креативни, колкото и мъжете. Тези два пола споделят сходни черти и характеристики, а и двата са способни да се противопоставят на сексистките стереотипи. Всъщност креативните мъже и жени често са описвани като дрогирани, което е термин, използван за мъже, които са креативни, но имат женствен характер.

Възприемчивост

Възприемчивостта е едно от най-важните качества на женствеността. Тя е в основата на всички останали женски качества. Тялото на жената е създадено, за да приема нов живот - дар от Бога. Нейното сърце и дух са винаги будни и възприемчиви. Възприемчивостта е в основата на чувствителността и я прави винаги будна за вътрешния си живот.

Пасивност

Пасивността е черта, която може да се възприема като женска и мъжка. В нашето общество сме научени да бъдем послушни и пасивни. Със съзряването на момичетата ролята им става все по-взискателна. В резултат на това те трябва да пожертват някои мъжки черти, за да бъдат възприемани като по-женствени.

0
, обновено на 26/09/2022
публикувал: News359.bg