Изненадващите подаръци, които да направите без повод

Изненадващите подаръци, които да направите без повод

Имали ли сте моменти, в които много искате да зарадвате ваш близък, но винаги не знаете какво точно да вземете или как да го направите? Говорим за онези моменти, в които без повод искате да направите любимите хора щастливи. Да им купите неочакван подарък или пък да направите малък жест. Именно за такива идеи ще ви помогнем.

За нея

За най-добрата ви приятелка, за милата колежка или за единствената майка, може да измислите страхотни изненади, които да направят деня им чудесен. Най-лесно е да вземете един букет с любимите цветя на любимата дама и да я изненадате в офиса. Ако майка ви си е вкъщи, то отделете време да изпиете ароматно кафе или чай с нея, като си поговорите за един следобед. Не забравяйте да занесете от любимите и бисквити и един красив букет.

Ако знаете предпочитанията на вашата колежка, може да се насочите именно към тях. Любима марка парфюми или пък крем за ръце. Ако стоите в офис, може да и вземете красиво стайно цвете, което да стои близо до бюрото и. Ако не сте сигурни в тези неща, то може да и купите два билета за кино, които да сподели с любим човек, след работно време.

Ако имате сестра или не сте се виждали скоро с най-добрите си приятелки, то може да им изпечете от любимите бисквити, да ги снабдите с хубава козметика. Ако скоро не сте прекарвали пълноценно време, може да ги поканите на вкусен обяд или да направите такъв вкъщи, с чаша вино и шоколадови бонбони.

За него

Ако скоро не сте правили изненади на любимия човек, може да помислите за хобито му и какво му липсва. Ако мъжът ви е голям фен на риболова, може да го снабдите с ново рибарско облекло, с което да има повече късмет в следващия риболовен сезон. Ако харесва футбол, може да му купите билети за мач, който харесва или пък футболна топка, чаша за кафе с лика на любим отбор и всичко, което можете да се сетите, свързано с хоби, би било идеално.

Ако любимият мъж предпочита да пътува, то съберете неговите приятели, заедно с жените и децата и си направете една взаимна почивка в къща за гости или близък СПА хотел. Ще си изкарате страхотно, може да се разходите, ще успеете да си поговорите и да си направите наистина незабравими спомени.

Ако говорим за по-лесно преживяване, то може да купите билети за кино или театър и да го изненадате с любим филм или нов, за който отдавна си говорите. Такива преживявания може да си направите с каквото се сетите, нов спорт, СПА ден за двама, масаж за двама, посещаване на солна стая и какво ли още не.

Ако вашият любим мъж е кулинар или просто обича да хапва вкусната ви храна, точно днес е моментът, в който може да му сготвите всички любими неща и да си отворите онова вино, което все чака специален повод. След вечеря може да се разходите из града и да се оставите на случайностите, за да ви се случат различни неща.

0
, обновено на 20/12/2021
публикувал: News359.bg