Играчки на едро – шанс за бизнеса ви

Играчки на едро – шанс за бизнеса ви

Играчката е символ на щастливо детство за всички малки и вече пораснали хора. Тя забавлява, развива въображението и образова. Играчките са най-желания подарък за всяко дете, а за родителите изборът им е винаги вълнуващ. Затова те са винаги актуални артикули за търговска дейност. Играчките на едро, предлагани на zizito.com, могат да се окажат шанс за вашия бизнес. Сайтът за дистрибуция и търговия на едро предлага висококачествени играчки на световната марка Zizito, която има огромен опит в производството на артикули за щастливо детство.  

Качествени играчки за деца на всички възрасти на добра цена

Играчките с марка Zizito поддържат висок стандарт, а качеството им е гарантирано. Грижата за здравето на децата и спокойствието на родителите е на първо място. Затова почти всеки продукт на компанията е със сертификат за безопасност на швейцарската компания SGS. Мисията на Zizito е да произвежда качествени бебешки и детски продукти на конкурентна цена. „Зизито БГ“ е официален дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland и предлага отлични условия за партньорство. 
Предлагат се играчки за всякакви възрасти – от бебешки до за 14- годищни. За бебетата например има симпатични надуваеми мечета, кончета, еднорози и дракони. 
Също за най-малките са сладките бавно растящи плюшени скуишита – калинка, куче, сова, зайче, пиле. 
За по-големите има добър избор на пъзели, мозайки и конструктори. Предлагат се също играчки за рисуване, пособия за спорт и много други. Различните играчки са предназначени за момичета, момчета и унисекс, които са подходящи за двата пола.
Играчките, предлагани от Zizito, са изработени от качествени и напълно безвредни материали. В каталога има цял раздел с екологични дизайнерски дървени играчки. Сред тях са пумпали, колички, люлеещи кончета, минибюра. Един от най-популярните артикули е комплект за дървена къща, която родителите могат да сглобяват заедно с децата си без помощта на лепило и винтове. Има също дървени мотоциклети и колела за баланс.

Играчки за открито и за спорт

За забавления в градината, парка или на плажа може да изберете интересни пособия за игра навън. 
Няма дете, което не обича да се люлее. Подходяща за различни възрасти е модулната люлка, която може да се трансформира в три варианта. Предлага се още много други видове, сред които и балансираща люлка за две деца. 

Сред най-актуалните артикули са ролерите за момчета и момичета и скейтбордовете. За енергичните малчугани има батути, топки за скачане и надуваеми коли за скачане. Триколки, велосипеди и тротинетки с различни дизайни и цветове са сред най-желаните подаръци за всяко дете. Предлагат се още въжета за скачане, игри с рингове, лък с инфрачервено насочване, мишена и стрели, фрисби, професионални Йо-Йо-та и още много други.
За развитие на двигателните умения са предложенията, свързани с любими спортове. Изборът е голям и включва: баскетболно табло за стена или баскетболен кош със стойка и топка, детска футболна врата с мрежа, комплект за тенис на маса с мрежа, комплект от две ракети за тенис с топче и перце. Има дори преносима боксова круша със стойка. 

Образователни играчки и игрални центрове

Има играчки, които служат за развитие на творческите заложби у децата и стимулиране на въображението и сръчността им. Такива са образователните играчки. Предлага се дъска с проектор, като комплектът съдържа 12 броя цветни пастели, които децата да използват за оцветяване на изображенията, проследявайки контура от проектора. Има и 6 диска със снимки, всеки от тях съдържа 6 изображения. 

Страхотен подарък както за момче, така и за момиче е и Центърът за обучение с бяла и черна дъска. Той развива координацията между ръцете и очите и креативността на детето.
В каталога има голямо разнообразие от игрални центрове за момичета. Няма малка госпожица, която да не остане очарована от Индукционния кухненски център със светилна, звук и пара. Това е кокетна кухня, която съдържа напълно оборудван комплект с храна, съдове и уреди за реалистично преживяване. 
Детските играчки по професии също дават възможност играейки детето да усвои умения, полезни за реалния живот. Малките грижовни момиченца биха се зарадвали много на Докторски център на колела или Мега клиника и докторски комплект.
И това далеч не изчерпва дългия списък с играчки за всички възрасти и вкусове, които предлага Zizito.com

0
, обновено на 29/05/2020
публикувал: News359.bg