Хранителна добавка за здрав и силен организъм

Хранителна добавка за здрав и силен организъм

Във фармацевтичната мрежа се разпространяват огромен брой препарати, лекарства и хранителни добавки. Може да прекарате дни в четене на списъци със съставки, свойства и нежелани реакции за организма, които различните продукти предизвикват. От друга страна, ако знаете какво търсите, изборът ви ще бъде бърз и лесен и няма да губите време в колебание.

В следващите редове ще ви разкажем за AMENDCOR- единствен по рода си продукт, произведен в България от Инкмед и защитен с патент и търговска марка. Първоначално разработен и произведен за лечение на сърдечно-съдова недостатъчност, Амендкор в последствие се оказва подходящо средство за лечение и профилактика и на много други заболявания. 

Кога да приемате Амендкор?

Амендкор е напълно натурален продукт, който след почти 10 години употреба в медицината е доказал благоприятното си действие при много състояния, свързани със загуба на енергия. Заболявания свързани със скелета, мускулатурата и нервната система се влият изключително благоприятно от редовния прием на Амендкор.

Пример за заболявания, които могат да бъдат третирани с Амендкор:

  • Всички видове сърдечна недостатъчност
  • Филромиагия
  • Ковид
  • Високи нива на холестерол
  • Заболявания, които водят до залежаване, или отслабване на мускулатурата

Освен за лечение на здравословни състояния, Амендкор е перфектната хранителна добавка за спортисти и хора с активен начин на живот. В комбинация с физически упражнения и натоварване, добавката подпомага увеличаването на силата на мускулите и издръжливостта.

Какво съдържа?

Амендкор помага на организма да възстанови запасите си от енергия под формата на АТФ (аденозинтрифосфат). Тази съставка е ключова за възстановяването на организма след боледуване. 

Активни съставки на Амендкор:

Креатин

Креатин кинезата е главната причина да се поддържат високи нива на АТФ. Намалените нива на креатин в организма са един от главните фактори при хипертрофия на сърдечния мускул. Нивото на креатина в организма е пряко свързано с нивото на сърдечна недостатъчност. Спадането на нивата на креатин са признаци на контактилна дисфункция, която води до спад на енергийния резерв, необходим за регенерирането на АТФ.

Креатинът в Амендкор е монохидрат с най-високо качество, а монохидрата е формата на креатин, която се усвоява най-добре от организма.

D-рибоза

Д-рибозата играе съществена роля в зареждането на клетките с енергия. Голям брой патологични заболявания, наприер сърдечната недостатъчност, се характеризират с дефицит на енергия в клетките под формата на АТФ. Интересен факт е, че понижаването на нивата на АТФ е пряко свързано и с понижаването на нивата на Д-рибозата.

Коензим Q10

CoQ10 е натурален антиоксидант с доказано действие. Главната роля на CoQ10 е да подпомага синтеза на АТФ в клетките. Съставката играе главна роля в транспортирането на електрони, което е последната стъпка за да се синтезира АТФ в клетката. Освен тази роля, CoQ10 е и антиоксидант, подпомагащ редуцирането на нивата на оксидация на липопротеините, с което помага за превенцията на атеросклероза и исхемична болест. 

Витамин Е

Това е мастноразтворим витамин, които в организма се среща под формата на гама-токоферол в организма. Основната му роля е антиоксидантна. Витамин Е намаля нивата на свободните радикали, които могат сериозно да увредят клетката. Редовният му прием стимулира продукцията на азотен оксид и води до разширяване на кръвоносните съдове. 

Амендкор се предлага под формата на капсули и в прахообразна, разтворима форма. Съставките и количеството им може да намерите в таблиците, които сме ви подготвили:

Амендкор капсули:

6 капсули

12 капсули

18 капсули

Креатин монохидрат

2160мг.

4320мг.

6480мг.

Д-рибоза

2160мг.

4320мг.

6480мг.

Коензим Q10

198мг.

396мг.

594мг.

Витамин E

12мг.

24мг.

36мг.

Амендкор в прахообразна форма:

5,5гр.

11гр.

Креатин монохидрат

2520мг.

5040мг.

Коензим Q10

2693мг.

5385мг.

Д-рибоза

225мг.

450мг.

Фосфор

125мг.

250мг.

Витамин E 

15мг.

30мг.

Съставките на Амендкор работят заедно за да ви осигурят добро здраве и спокойствие. Хранителната добавка е създадена за да се грижи и поддържа здравето ви и да подпомага работата на сърдечно-съдовата система и клетките. Подходящ е както при остри случаи на сърдечно-съджва недостатъчност, така и при спортисти, които искат да подобрят представянето си и да увеличат силата и издръжливостта си.

Дозировка, дневен прием и начин на употреба

Дозата, която трябва да приемате има пряка връзка с недостига на АТФ в организма ви. Хубаво е да се консултирате с лекар, за да сте сигурни за оптималната доза, която ще работи във ваша полза. 

Амендкор се приема перорално в следните дози:

Капсули

Под формата на капсули, препоръчителната дневна доза Амендкор е между 6 и 18 капсули дневно. Приемат се на два, или три приема. Минималната дневна доза е 2-3 капсули, 3 пъти дневно, а максималното – 6 капсули, три пъти дневно. 

Прахообразна форма

Една мерителна лъжичка се разтваря в 200мл. Вода. Разбъркайте добре, докато прахът Амендкор се разтвори напълно. Преполъчителната дневна доза за прахообразна форма на добавката е 1-2 мерителни лъжички, разделени в два приема.

Източник на изображението: Инк.Мед
 

0
, обновено на 28/05/2024
публикувал: News359.bg