Есенни комбинации на мъжките блузи с къс ръкав

Есенни комбинации на мъжките блузи с къс ръкав

Една много практична и същевременно стилна дреха. Базова. Съчетава се отлично с всички видове мъжки панталони, мъжки сака и мъжки якета и придава индивидуалност и характер на визията. Нея можем да носим практически целогодишно, съчетавайки я с дрехи според сезона.

Блузата с къс ръкав е универсална дреха. Съвременните модни тенденции я превърнаха в начин да изразим себе си и своя мироглед. Това става възможно благодарение на богатството от декоративни мотиви в съчетания от разцветки, които могат да задоволят и най-артистичните вкусове.

Мъжките блузи с къс ръкав са практични за есенните дни и за изграждането на така наречения „лейъринг“ – обличането на пластове. Особено ефектно е цветовото и стилово заиграване с яката на блузата. Тя е дрехата, върху която изграждате горните пластове, затова – подбирайте я отговорно.

Горещо ви препоръчваме да обръщате внимание на материята, от която е изработен моделът. Пазарът изобилства от облекла от изкуствени материи, тъй като са по-евтини, но, за съжаление, те ви струват по-скъпо в дългосрочен план и не ви представят под най-добрата ви светлина. Високият процент изкуствени тъкани създават дискомфорт, запарват, а и бързо водят до възникването на неприятни миризми.

Елегантните мъжки блузи с къс ръкав, предлагани от LAZARINI, са изработени от 100% мерсеризиран египетски памук. Той е една от най-качествените и скъпи естествени материи. Мерсеризацията е вид обработка на памука, която го прави по-фина и мека материя, като същевременно го заздравява. Така платът става и по-устойчив на избеляване и може да ви служи вярно за много дълго време занапред при излагането на силно слънце.

Модно предизвикателство с мъжка блуза с къс ръкав

Наличните модели на пазара позволяват като цяло лесни съчетания, тъй като декоративните им мотиви са в няколко цвята и така можете да ги комбинирате лесно не само с мъжки дънкови панталони, а и с мъжки спортно-елегантни панталони в най-различни цветове.

  • За да получавате винаги стилен завършек, добре е при избора си на такива блузи да си определите няколко базови цвята, в зависимост от панталоните, които имате или планирате да закупите. И тук ще ви посъветваме да избягате от клишираните избори (черно или тъмносиньо) и да помислите за мъжки панталон в бордо, керемидено, зелено (налично в различни нюанси, по-светли и по-тъмни) или екрю. Благодарение на тези цветове ще изградите много свеж есенен имидж, който няма да остане незабелязан сред масовата униформеност и сивота.
  • Освен панталоните, като отправна точка при избора на мъжка блуза с къс ръкав, трябва да вземем предвид и връхната дреха, под която ще я носим, например модела и цвета (цветовете) на нашето мъжко сако или мъжко яке.Така ще можем да правим истински впечатляващи цветови и стилови комбинации.
  • И така – започнете с определянето на основните цветове, върху които ще изграждате своята модна индивидуалност и ще добиете веднага представа за цветовите гами на блузите с къс ръкав, към които да се ориентирате.
  • Яката на блузата може да бъде в ефектен цветови контраст със сакото или якето. Стилното облекло е винаги резултат от грижливото съчетаване на различни, на пръв поглед, дребни, но променящи визията, детайли.
  • Обърнете внимание и на цвета и стила на вашия мъжки колан. Този аксесоар е наличен в различни цветове и стилове и тук също ще трябва да вземете предвид цвета и стила на панталоните ви и този на блузите ви, с които разполагате. Аксесоарите винаги се закупуват последни, за да паснат най-добре на облеклото ви и на цялостния ви имидж. Един на пръв поглед дребен детайл като недобре подбран мъжки колан може да развали стайлинга ви и доброто впечатление от дрехите. Този аксесоар също може да участва в цветовите комбинации по един много интелигентен начин, ако си го поставите за цел. На пазара има двуцветни мъжки колани, например в бяло и синьо, които могат много да отворят цялостната ви визия. Не робувайте на предразсъдъци, че такива колани са летни. Не се спирайте на черния колан, който безспорно има своето място в гардероба ви за конкретни официални поводи. Разгледайте и моделите в кафяво, светлосиньо, каки, бордо… Ще се изненадате колко интересни съчетания се получават с тези цветове и с вашата мъжка блуза с къс ръкав.

Кои са актуалните модели блузи с къс ръкав за есен 2022?

Ключовите думи за настоящия сезон са: „цвят“ и „свежест“. Мъжката мода през тази есен е разчупена и насърчава дръзките комбинации. 

Нека сега разгледаме кои са печелившите мотиви на сезона:

  • Класическото хоризонтално и вертикално райе в най разнообразни цветови съчетания;
  • принтовете на ситни точки – много подходящи за господата, които се стремят към оригиналност, но не се осмеляват за по-смели решения;
  • геометрични принтове;
  • принтове на пера. В нашите магазини предлагаме и такива модели;
  • флорални принтове;
  • цветовете на актуалните принтове са: морско синьо, оранжево, червено, жълто, бяло, кафяво, екрю. Съчетават по 3 и повече цвята; 
  • пастелните тоналности – удачни са като основа за по-ярки връхни дрехи;
  • класическите изчистени дизайни са винаги актуални, но днес те са в нова версия, в по-светли нюанси. Светлосиньо, например. Тук контрастиращите яки в малко по-тъмен цвят от основния са ефектен акцент. Един съвет: когато купувате мъжка блуза с къс ръкав с яка, обръщайте специално внимание на цвета на яката, за да го съчетаете хармонично с цвета на косата и очите си. Така ще получите един силно въздействащ резултат. 

 

0
, обновено на 01/11/2022
публикувал: News359.bg