Цветан Цветанов на официална вечеря с Реджеп Ердоган

Цветан Цветанов на официална вечеря с Реджеп Ердоган

“Много добре работим с Борисов и с вашето правителство." Много поздрави, предаде турският премиер Реджеп Ердоган на вътрешния министър Цветан Цветанов да носи към България.

Министърът бе единственият българин на официалната вечеря, давана за високите гости на конгреса на управляващата партия на Турция, която вчера проведе своя конгрес. Много добре работим с Борисов и с вашето правителство, продължил с похвалите турският премиер. Вечерята била в централата на партията в Анкара, където се намира един от най-луксозните турски ресторанти, на фона на автентичен турски фолклор, пише 24 часа.

Гости на форума от България бяха и депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева и независимият Касим Дал. Цветанов доведе със себе си и кмета на Дулово д-р Юксел Ахмед (избран с подкрепата на ГЕРБ), и други активисти. ДПС бе представено от зам.-шефа Рушен Риза.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с над 20 български изселници от Бурса, Измир, Истанбул и Анкара, съобщиха от партийния пресцентър. Срещата не била предвидена, но изселниците разбрали за визитата на Цветанов и за своя сметка дошли да се видят с него.

“Уважаваме всички български граждани и работим, за да направим по-добър живота за всички без значение от техния произход, етнос и религия”, казал Цветанов. Той им разказал, че освен магистрали се строят и ремонтират пътища и в райони като Кърджалийско, Разградско, Търговищко, Шуменско и Силистренско, които са изоставени от политиците през последните 20 години.

Вицепремиерът подчертал също, че с гласуваните от ГЕРБ закони е разбит досегашният монопол на фирмите – изкупвачи на тютюн и сега суровината се изкупува на пазарни цени.

0
, обновено на 08/07/2019
публикувал: News359.bg