Chanel Chance е парфюм, вдъхновен от вярата в добрия късмет в живота

Chanel Chance е парфюм, вдъхновен от вярата в добрия късмет в живота

Шипрово-флоралният аромат за жени Chanel Chance Eau de Parfum излиза на пазара през 2005 година. Той е част от новата линия ухания на популярния бранд, насочени към млади, динамични и спонтанни жени, готови да прегърнат всяка възможност, която животът им предостави. Ароматната композиция на парфюмната вода Chanel Chance е проектирана от Жак Полж.

Уханието на Chanel Chance Eau de Parfum е изтънчено и универсално

Първоначално впечатление за аромата създава жизнерадостната и закачлива нотка розов пипер. В сърцевината нежният уханен полъх на жасмин е съчетан с елегантен и копринено мек ирис. Базовият акорд от фина ванилия, изящен бял мускус и топло пачули прави аромата на парфюмната вода Chanel Chance чувствен, изящен и дълготраен. Уханието може да се носи, както в ежедневието, така и при специални поводи. Хармоничният аромат е подходящ за всички сезони и излъчва женствена елегантност.

Парфюмът Chanel Chance е идеален за дами, които обичат да поемат рискове

Както показва и името му, Chanel Chance е вдъхновен от шанса, който се усмихва на онези, които обичат да поемат рискове. Формата на флакона е кръгла, което напомня рулетката на късмета, а запушалката е с формата на зарче. Любопитен факт е, че в линията Chanel Chance за първи път от марката Шанел използват за своите парфюми флакони с кръгла форма, а посланието е свързано и с кръговрата на живота и вечния стремеж към щастие. Дизайнът е изящен, което подсилва цялостното внушение на парфюмната вода.

Розовият цвят на Chanel Chance Eau de Parfum разкрива нежната чувственост на уханието. Ароматът се харесва на самоуверени жени, които обичат да получават комплименти и държат винаги да са подготвени по най-добрия начин за това, което им предстои. Те обичат предизвикателствата и са готови да сграбчат всяка възможност, която животът им предостави.

Chanel Chance е едно от най-добрите творения на именития парфюмерист Жак Полж

Майсторът на уханията е разработил много аромати за легендарната марка на Коко Шанел, за която работи в продължение на близо 40 години. Характерно за парфюмите, проектирани от Жак Полж е, че те звучат едновременно актуално и непреходно със своята класическа изтънченост. Той е убеден, че ароматите, които създава, трябва да разказват истории и да провокират спомени. Уханните творения на Жак Полж са изящни и класни, а едно от най-забележителните сред тях е Chanel Chance Eau de Parfum.

Chanel Chance Eau de Parfum насърчава жените да търсят нови хоризонти

Това е аромат, който насърчава рисковете и смелостта да се използва всяка възможност в живота. Уханието съчетава енергичност и класно излъчване. Той е идеален избор за всяка дама, която вярва, че всеки ден носи нова възможност. Chanel Chance Eau de Parfum  е аромат на оптимизма, свободата и увереността, от които всяка жена се нуждае.

0
, обновено на 19/09/2024
публикувал: News359.bg