Авточасти за всеки джоб

Авточасти за всеки джоб

Няма собственик на автомобил, който да не се притеснява, че ще дойде ден, в който колата му ще се нуждае от подмяната на някоя част. Притесненията са големи, защото от една страна никой не иска любимата му кола да не работи правилно, а от друга страна, защото авточастите не са от най-евтините за покупка артикули.

Ако и вас предстои да закупите авточасти за автомобила си, предполагаме си задавате въпроса как да откриете качествени, но на добра цена авточасти.

Къде да откриете авточасти за всеки джоб?

Ако наистина искате да откриете точните части от високо качество и на добри цени, нашият съвет е разгледате продуктите, предлагани от водещи онлайн магазини като НасАуто.

Защо онлайн, а не физически магазин?

 

Поддържат неограничена складове наличност

Физическите магазини не могат да поддържат голяма складова наличност, това е факт. Колкото и голям да е офлайн магазина, той не може да съхранява всички части, които предлага като артикули в склада си. А това означава, че ако маховика или кардана, които са ви необходими ги няма в склада, трябва да чакате с дни, докато ги доставят. 
За разлика от тях, онлайн магазините поддържат като складова наличност неограничено количество авточасти и могат да реагират веднага на заявката ви. В момента, в който откриете частта, която ви е нужна и я добавите в кошницата си, тя ще потегли към вас. 

Цените, на които предлагат авточастите са достъпни за всеки потребителски джоб

Макар че като марки, модели и качество авточастите, които предлагат и физическите, и онлайн магазините са еднакви, ако пазарувате от реален магазин със сигурност ще платите по-висока цена. Разликата в цените на едни и същи като марка и качество авточасти се получава, тъй като реалните магазини в крайната цена калкулират и разходите по заплатите на служителите, както и режийните разходи на магазина (наем, месечни сметки за ток, телефон и други). 
При онлайн магазините такива допълнителни разходи липсват. А това означава, че ако пазарувате от електронни магазини ще получите не само части от високо качество, но и на много достъпна за всеки джоб цена.

Предлагат както силно търсени части, така и части за редки или стари модели автомобили

Тъй като не се нуждаят от пространство, в което да съхраняват на склад артикулите, които предлагат, вероятността да откриете необходимата авточаст за вашия ретро автомобил от онлайн магазин е много по- голяма.
Физическите магазини, дори и тези, които предлагат голямо разнообразие от авточасти залагат предимно на продажбата на силно търсени авточасти за популярни марки и модели автомобили и много рядко предлагат части за специфични модели.

Предлагат намаления и промоции

Онлайн магазините за авточасти като NasAuto водят политика за предоставяне на висококачествени, маркови авточасти на поносими цени. Затова редовно провеждат промоционални кампании, по време на които цените на авточастите са още по-ниски и много изгодни.
Разбира се, не можем да отречем, че има и реални магазини, които предлагат промоции на своите авточасти. Но тези магазини в сравнение с онлайн търговците са по-скоро изключение от правилото.

Държат на качеството на частите, които предлагат

За онлайн магазините е много важно клиентите им не само да влязат веднъж магазина, но и да продължават да пазаруват от него. Затова не допускат никакви компромиси с качеството на частите, които предлагат. Всички авточасти са от реномирани производители, преминали са през всички задължителни тестове за качество и безопасност и притежават сертификат СЕ.

Качеството на обслужване е много високо

Служителите в онлайн магазините за авточасти са квалифицирани и могат не само да ви дадат експертен съвет за частта, от която се нуждаете, но и да ви окажат съдействие при избора ѝ. Освен това, ако цената на оригиналните части ви се струва висока, винаги могат да ви предложат аналог с много добро качество, но на много по-ниска цена.
 

5
, обновено на 12/06/2020
публикувал: News359.bg