5 находки, с които да освежите летния гардероб

5 находки, с които да освежите летния гардероб

Лятото е тук и с покачването на температурите навън, със сигурност, всяка дама започва да се вдъхновява за промени в собствения си гардероб. Това е напълно естествено. С настъпването на нов сезон, дизайнерите оповестяват новите тенденция в света на модата.

Прекрасно би било всички да имаме възможност да обновим гардероба си из основи. И то по правилата на актуалните модни трендове. Но всъщност това не е и толкова задължително. Спокойно можем да освежим летния си гардероб и да бъдем модерни само с няколко находки. Вижте нашите пет предложения за такива, с които да изглеждате актуални и свежи през цялото лято. 

Време е за нова лятна рокля!

Какво е лятото без свежа рокля в модерни или свежи цветове? Всяка дама заслужава да си закупи поне една нова такава с настъпването на топлите дни. Лично вие можете да заложите на дамски рокли, които са актуални или класически за сезона. В момента, между другото, модерен е жълтият цвят, който сам по себе си е стандартен нюанс за лятото. Ако държите на нещо по-семпло и не толкова ярко, заложете на асиметрична кройка в лавандулово лилаво или елегантен дизайн в бяло с прав силует, подходящ и за кецове, и за високи токчета. 

Смяна на летните топове

Естествено, не е задължително да премахвате всички миналогодишни топове от гардероба си. За да сте актуални през лято 2022 е достатъчно да се снабдите с един конкретен, който ще е много модерен този сезон. Става въпрос за красивите и нестандартни топове от фино плетиво. Между другото, лятната прежда е сред топ трендовете това лято. Тя ще присъства и в сферата на аксесоарите, а дори при плажните дрехи. 

И като заговорихме за аксесоарите…

Спокойно можете да разнообразите летния си гардероб без нито една нова дреха! За целта можете вместо това да си купите нови слънчеви очила или да подберете актуална шапка. Шапките ще са супер хит през това лято, особено ако са от слама или под формата на капела. Още по-практично решение е да инвестирате в качествен копринен шал. Той може да ви служи за плажно облекло, но не само. През лято 2022 година ултрамодерни ще са бюстиетата от шалове, които можете да закрепите по всевъзможен начин. 

Ах, тези широки крачоли!

Ако роклите и полите не са по вашата част, изберете си актуален летен панталон. Имаме страхотна новина за вас. През този сезон ще носим ултраудобни панталони с права кройка и силно разширяваща се долна част. Материите са леки и ефирни – сатен, лъскав полиестер и лен. Широките крачоли са страхотен начин както да изкараме един небрежен летен ден сред природата, така и да ни е комфортно през цялото офис работно време в най-големите жеги!

Шорти за още по-голям комфорт!

През лято 2022 година панталоните играят главна роля на модния подиум. Късият им вариант е още по-удобен. Причината е, че дължината съвсем не е толкова драстична, твърде сексапилна и ангажираща. Напротив – актуални ще са шортите с дължина до, а понякога и под коляното. Те се комбинират просто уникално с небрежна бяла риза от коприна, черен кроп топ, а защо не и любимата ви ефирна блуза с флорални мотиви? 

И не забравяйте – най-важният аксесоар за едно незабравимо лято е вашата усмивка и страхотно настроение! Носете си ги винаги с вас и ги излагайте на показ! 

0
, обновено на 30/05/2022
публикувал: News359.bg