3-те най-добри бързи кредита за спешни случаи

3-те най-добри бързи кредита за спешни случаи

Ако ви изскочи спешен разход, но в момента не разполагате с достатъчно пари, за да го покриете, тегленето на бърз кредит е решение, което си струва да обмислите. Тези заеми предлагат удобен начин за получаване на няколкостотин до хиляда-две хиляди лева. За тях се кандидатства лесно - в повечето случаи изцяло онлайн - като единственият документ, който ще ви трябва, е валидна лична карта.

Най-важното обаче е, че бързите кредити се отпускат на момента. И тук не става дума само за самото одобрение, но и за получаването на паричната сума. Този бърз процес може да е от голямо значение, особено ако средствата ви трябват спешно.

Бързите кредити онлайн обикновено се предлагат от небанковите финансови институции. Подобно на банковите заеми, където можете да намерите потребителски кредит, ипотечен или бизнес кредит, бързите заеми също се предлагат в различни форми, включително кредит до заплата, кредит на вноски и дори безлихвен онлайн кредит. По-долу ще разгледаме някои от най-добрите видове бързи кредити и в кои случаи може да ви бъде полезен всеки един от тях.

Безлихвен кредит - идеален за нови клиенти, които теглят първия си заем

Колкото и нереално да ви звучи, такъв тип заем съществува. Безлихвеният кредит е точно това, което името му подсказва - заем, при който няма начислена лихва върху заетата главница. С други думи, вие връщате точно толкова пари, колкото сте взели. Това обаче не е кредит, който всяка банка или финансова институция може да ви предложи. Vivus е една от фирмите у нас, която предоставя бърз безлихвен кредит. Но е важно да разберете, че тази изключителна оферта е достъпна само за нови клиенти. Така всеки, който не е използвал услугите на Vivus, има възможност да получи първи заем с 0% лихва и 0 лв. такса.

Предимствата от вземането на бърз безлихвен кредит Vivus са повече от ясни:

  • Получавате средствата, от които се нуждаете, без да се притеснявате от натрупването на допълнителни разходи;
  • Изплащането на кредита е по-лесно, тъй като реално ще трябва да върнете само сумата, която сте заели (разбира се, в случай че го направите в рамките на договорения срок).

Бързият безлихвен кредит предлага лесен и изгоден начин за достъп до парични средства, което го прави доста привлекателна опция.

Бърз кредит до заплата - когато ви трябва малък паричен аванс до получаване на следващата ви заплата

Трябват ви спешно пари, за да платите за нещо през следващите ден или два? Или може би сте похарчили заплатата си малко по-рано, отколкото сте очаквали? Бързият кредит до заплата е идеалното решение, ако ви трябва малко „подкрепа“, докато получите следващото си месечно възнаграждение. Този тип заеми могат да ви помогнат да се справите с възникналия финансов проблем бързо и лесно.

Кредитите до заплата са краткосрочни заеми, които се отпускат за сравнително малки суми от 50 до 1300 лв. Обикновено за такъв кредит може да кандидатствате изцяло онлайн. Няма нужда да отговаряте на някакви специални изисквания или да предоставяте множество документи, за да бъдете одобрени. Ще ви са нужни само лична карта и няколко минути, за да попълните един онлайн формуляр. Получаването на парите при одобрение също става доста бързо, често в рамките на часове или дори минути (в зависимост от фирмата кредитор, която сте избрали).

Бързите кредити до заплата обикновено имат кратък срок на погасяване - от седмица до месец. Това може да бъде предимство за тези, които предпочитат да се освобождават от дълговете си бързо. За други обаче краткият срок на погасяване може да представлява предизвикателство. Може да ви се стори непосилно да изплатите цялата сума на заема плюс таксите и лихвите за толкова кратък период. В такъв случай може да е по-разумно да изберете бърз кредит на вноски.

Бърз кредит на вноски - ако ви трябва малко по-голяма сума пари

Бързият кредит до заплата често може да ви бъде достатъчен „да си стъпите на крака“. Когато обаче сте изправени пред по-голям разход като например внезапен ремонт на колата, смяна на домакински уреди или пътуване, бързият кредит на вноски може да бъде по-доброто решение.

процент лихва

За разлика от заемите до заплата, които са предназначени за малки суми, бързият кредит на вноски ви позволява да заемате малко повече пари, например 1500 или 2000 лв. Това го прави идеален за справяне с тези непредвидени разходи, които са твърде големи за заем до заплата, но недостатъчно съществени за дългосрочен ангажимент.

Да речем, че ви трябва заем от 1500 лв., но не искате да се обременявате да изплащате сумата наведнъж. Бързият кредит на вноски ви дава възможност да разделите плащанията си на по-млаки и по-управляеми вноски. Обикновено вие сами може да изберете размера на месечната вноска и срока на погасяване.

Независимо на кой вид бърз кредит се спрете, най-важното е да се уверите, че заемате само това, от което наистина се нуждаете, а в идеалния случай - това, за което сте сигурни, че можете да върнете без проблем.

0
, обновено на 24/04/2024
публикувал: News359.bg