Колко известна е играта Book of Ra и защо?

Колко известна е играта Book of Ra и защо?

Метаморфозите, старите предания в основата на сюжета и перфектната разработка помагат на дългогодишния успех на класическата онлайн ротативка  Book of Ra.

Онлайн ротативката се задържа на пазара и има множество фенове, защото се отличава с простота и лесна игра, липсата на усложнени функции и атрактивност, така че е подходяща както за начинаещите, така и за редовните залагащи. Плюс това винаги ще я откриете в повечето онлайн казина.

Чисто графично играта е интересна за играчите. Тя се базира на историите за древен Египет и предлага виртуално пътуване до делтата на Нил, пирамидите и фараоните. В нея има  интригуващи функции като безплатни врътки и други бонуси, опростен, но атрактивен геймплей и 10 безплатни линии на печалба.

Слотът е разработка на Novomatic и е един от най-популярните, като може да го намерите както в наземните, така и в онлайн казината. Играта Book of Ra може да играете и през телефона си, винаги и навсякъде, без да теглите софтуер. Освен това има добра възвращаемост и ниски минимални залози.

Музикалният фон, анимациите и графиката са страхотни. В играта изобилства от тематични символи като пирамидите, фараоните, скарабеите, палмите, бижутата и изследователите.

Слотът се играе в два основни режима – класическия и делукс, като Book of Ra deluxe е модернизиран вариант на Book of Ra classic. Играта е структурирана около темата на играча- изследовател на Древен Египет, който търси вълшебната книга, водеща до богатство.

Тук Клеопатра и фараоните са затворници в клетки, а Индиана Джоунс посреща новите изследователи, които търсят Книгата на Ра.

Може би играчите не знаят, но години подобрения донесоха на феновете уникалните 8 различни вариации на слота.

Book of Ra Classic - 2005 година

Book of Ra Classic е първата ротативка от поредицата и датира още от 2005 година. С опростен и ясен геймплей, с интересна тема и 9 печеливши линии, тя бързо се превърна в любима за потребителите.

Book of Ra Deluxe - 2008 година

Book of Ra Deluxe е подобрен графично вариант на играта с нововъведения в интерфейса и дизайна. Тук е въведена нова печеливша линия, така че те са вече 10. Волатилността на ротативката също беше подобрена.

Book of Ra Deluxe 6 - 2015 година

Този вариант е приятен за очите, още по-атрактивен и с много екстри. Слотът вече е с 6, а не с 5 барабана и отново има 10 печеливши линии и 10 безплатни врътки.

Book of Ra Jackpot Edition - 2017

Слотът е с прогресивен джакпот, перфектна волатилност и се връща към 10-те печеливши линии и 5-те барабана, както и към 10 безплатни врътки.

Book of Ra Magic - 2018 година

Book of Ra Magic е модерен вариант на ротативката. Интерфейсът е подобрен, 10-те безплатни линии са на разположение, както и всички бонуси и екстри.

Book of Ra Dice - 2018 година

Едно от последните издания в поредицата засега. Идва с много ретро настроение, страхотни графика и изображения, а звукът умишлено е като в 2D игра. Слотът сега е с 9 печеливши линии, 10 безплатни врътки и 5 барабана.

Book of Ra Mystic Fortunes - 2018 година

Book of Ra Mystic Fortunes е най-новото издание на популярната слот игра. Дизайнът е познат, а графиката и звукът са на страхотно ниво. Геймплеят ни предоставя разнообразни сценарии и неочаквани обрати, а 10-те безплатни игри са гарантирани, както и добрите бонуси и джакпоти.

Book of Ra Bingo - 2018 година

Novomatic изненадва с това заглавие, което е интригуващ микс от ротативка и бинго. В тази версия има до 11 допълнителни топки и 4 бинго карти, както и топка-жокер. Играта гарантира добри изплащания и въпреки че кореспондира с оригиналния слот, си е просто бинго игра.

5
, обновено на 01/04/2021
публикувал: News359.bg