Как да изберем подходяща картичка за празник?

Как да изберем подходяща картичка за празник?

Когато на някой наш любим човек му предстои празник, ние също се вълнуваме, и се стараем да изберем възможно най-хубавия подарък, за го зарадваме и да направим деня му още по-хубав. Разбира се, персонализираните подаръци и специалният букет са задължителни, но много от нас пропускат един много важен детайл. Това е поздравителната картичка. В днешната статия ще ви дадем няколко съвета, с чиято помощ да изберете най-сантименталната картичка.

Поздравителна картичка – да или не?

Със сигурност, много от вас са имали тази дилема поне веднъж. Сякаш повечето хора се вълнуват за картичката в по-ранна възраст, а с напредване на годините, започват да я смятат за все по-ненужна. Но това не е така.

Освен че ще отбележи от кого е подаръка, картичката може да отправи много послания към вашите близки. С нейна помощ, можете да поздравите вашите приятели за празника, да отправите пожелания, да изразите любовта и благодарността си, и дори да ги разсмеете.

 И не на последно място, тази картичка ще им напомня за съкровения момент завинаги. Така че, този елемент от подаръка, според нас, е напълно задължителен!

Как да изберем правилната картичка?

Според празника

Първото, с което трябва да се съобразим, е празника, за който ще се подарява картичката. Уверете се, че рисунката или картинката отпред, както и надписа, съответстват на повода. Все пак, не искате да подарите картичка за рожден ден, на която пише „Оздравявай скоро“ или има нарисувани сватбени халки.

Според личността на получателя

Познавайки човека, на когото ще подарявате подарък, може лесно да прецените вида на картичката. Съобразете я с името, професията или хобитата на получателя. Така, фен на моторите, например, ще се зарадва много на картичка с Harley-Davidson отпред.

Персонализирана картичка

Разбира се, в магазините ще откриете много, наистина много, видове картички. Ще се натъкнете на различни форми и размери, както и такива с 3D декорации, а дори и музикални.

Въпреки това, най-добро впечатление ще направите, ако се погрижите за персонализирана картичка. Първият начин за това е да я изработите сами. Трябва ви лист дебела хартия, цветна хартия и лепило. Развихрете въображението си и създайте шедьовър. Ако не се чувствате достатъчно сръчни, просто изрежете квадрат, сгънете го по средата, и залепете готов стикер отпред. Воала, персоналната ви картичка е готова.

Вторият вариант е да използвате програма, с която да създадете дизайна, а след това, да го принтирате. Много полезен за такива случаи е инструментът Canva, който предлага достатъчно безплатни елементи, за да създадете точно каквото искате.

И нашият най-любим вариант е персонализирана картичка със снимка! Един от най-предпочитаните цветарски магазини в България – Top Flowers предлага опцията да изработи и изпрати картичка със снимка и съобщение, което вие сте им изпратили. Повече информация ще откриете тук: https://www.top-flowers.com/p/kartichka-s-lichna-snimka/.

Надяваме се с помощта на тази статия да сте успели да изненадате вашите близки с картичката на мечтите им!

0
, обновено на 02/09/2022
публикувал: News359.bg